Весняне мило з алое вера..

    Перший мацерат , виготовлений мною, був саме з алое....давно цікавила мене ця рослинка ,така невибаглива і настільки корисна...  і  тут , і там зустрічався надпис" з соком  алое вера " , "з гелем алое вера ".. аж цікаво стало, де той гель можна взяти!?

   Дізналася за допомогою " всесвітньої павутини "....   зібрала  гель алое , порізала , залила його сумішшю з оливкової, персикової  та олії макадаміі, за декілька  місяців масла насичились корисними речовинами.... в сокові  алое  міститься більше 200 корисних компонентів. Серед них  вітаміни (A, C, E, групи B, а також найбільш рідкісний вітамін B12), ферменти, амінокислоти, більше 30-ти видів корисних мінералів та мікроелементів, лігніни - речовини, що забезпечують глибоке проникнення в шкіру.... а як прийшла пора випробувати всі ці корисності , то перш за все, зробила зволожуючий крем для подруги . Алое є природним антиоксидантом та ефективно зволожує шкіру. Пізніше я   зварила мило  ..воно вийшло ніжно-зеленого кольору , пахне  свіжою  зеленою травичкою ,зверху присипала сухим  перетертим  листям з цієї рослинки.

     У складі:  оливкова, пальмова, кокосова, касторова, лляна та персикова  олії.   В якості доглядаючих олій використовувала мацерат алое на макадамії, оливі та персику , для ще  більшого  зволоження шкіри  додала гліцерин.

100 г-28 грн

Коментарі

Популярні публікації