Кокосова олія - райська насолода...



    Одна лише згадка про кокос викликає в уяві  "райські острови": красиві пляжі з рожевим піском і бірюзовою хвилею океану, пальми, що йдуть високо в блакитні небеса ... Нескінченна краса природи і повний спокій... 

        Кокосова олія давно стала моїм фаворитом ...люблю її солодко-вершковий аромат, такий екзотичний та неповторний.. Для мене змастити на ніч  лице кокосовою олією- улюблена процедура.. вона швидко вбирається і  засвоюється людською шкірою, відмінно зволожує, тонізує і пом'якшує шкіру, роблячи її ніжною і оксамитовою .

       При використання оліі, на шкірі утворюється  тонка плівка, яка захищає її від шкідливого впливу навколишнього середовища, тому кокосова олія   в чистому вигляді виступає   в якості сонцезахисного засобу. ЇЇ рекомендується вживати до і після прийняття сонячної ванни. Це допомагає уникнути сонячних опіків і отримати рівномірний красивий загар.      Кокосову олію  також можна використовувати в догляді за чутливою  і роздратованою шкірою,олія має  протизапальну, протимікробну, і заспокійливу дію. А ще  кокосову олію можна просто нанести на кінчики волосся і лягти спати. Саме так роблять індійські жінки, що славляться красою і здоров'ям свого волосся!

      Для максимального ефекту , маски з кокосовою олією потрібно робити систематично, 1-2 рази на тиждень. Час тримання від 30-ти до 60-ти хвилин. Змиваються суміші з використанням шампуню, в процесі тримання маски на волоссі  потрібно обернути голову звичайною харчовою плівкою, а поверх вкрити  теплим рушником. Так ви створите більший тепловий ефект, який підсилить  активні дії компонентів маски. ..ну  і на кінець, масло просто можна намазати на хліб  і зїсти..

 10 мл-23 грн, 20 мл-40 грн

Я ножом его пилил.
Я сверлом его сверлил.
За топор два раза брался.
Но кокос не поддавался.

Расколоть его не просто!
Я решил послать на остров
Дикарям письмо-вопрос:
"ЧЕМ ВЫ КОЛЕТЕ КОКОС?".
 
Мне ответ прислали… – вот
Сокращенный перевод:
"РАСКОЛОТЬ НЕ УДАЕТСЯ.
ПОТОМУ И ПРОДАЕТСЯ".

Коментарі

Популярні публікації