Перейти до основного вмісту
Кулінаримо з донькою...
В своєму блозі хочу поділитись з Вами не тільки натуральним засобами
власного виробництва , а своїми маленькими кулінарними радостями...
Перша радість - житні хлібці з зернятками коноплі та кунжуту...
В житньому зерні особливо багато мінеральних речовин, але перш за все, воно виділяється вмістом заліза. У великій кількості вітаміни групи В (В1 і В6), харчові волокна, амінокислоти, що роблять хлібці надзвичайно корисним продуктом...
Рецепт підгледіла у Юліі Висоцької - дуже простий, як раз для новачків, вимагає мінімум знань, мінімум зусиль та максимум задоволення від процесу
Інгридієнтів взяла на половину , змінила пшеничну муку на житню обдирану, інше все без змін..
У нас вийшло вісім ароматних житніх хлібців з хрусткою скоринкою!
Коментарі
Дописати коментар