Сироватка "Свіжий погляд"

 

       Тонюсенька  лише 0,5 мм, тоді як на обличчі в 4 рази товстіша  шкіра навколо очей найбільш вразлива та потребує особливого ніжного догляду ...
      Легка текстура сироватки  у флаконі з роллером дуже зручний засіб в користуванні...
      Засіб проходить через завжди холодний металічний шарик освіжає та тонізує, насичує шкіру корисними рослинними екстрактами огірка та зародків пшениці. Гель алое та гідролат троянди зволожують, а олія паростків рису і арганове масло живлять. Anti-age комплекс та ефірна олія лаванди французької зменшують круги навколо очей та відновлюють еластичність шкіри.
     Сироватку  не можна наносити на верхні та нижні повіки, так як вона містить ефірну олію, що може подразнювати очі, краще наносити невеличку кількість засобу на місце "гусячих лапок " ніжними, легкими  масажними рухами.
       Намагайтесь користуватись цією сироваткою зранку, після ранкового очищення шкіри..Перед користування потрібно взбовтати флакон .
Обовязково проведіть тест на алергічну реакцію!
      У складі: гідролат троянди, гель алое, арганове олія, олія зародків рису, сквалан,екстракт огірка, екстракт зародків рису,  активний комплекс Regu-Age, "зелений" концервант, ефірна олія лаванди французької.

10 мл -120 грн



Коментарі

Популярні публікації