Ложка дьогтю не зіпсує бочку з милом!

     
    

       Дуже часто корисні речі мають  неприємний смак, колір та аромат. Але  смолянистий, насичений димом,терпкий запах  березового дьогтю  декому навіть дуже подобається  ! У складі  дьогтю понад 10 тисяч різних активних речовин , він багатий фенолом, бензолом, органічними кислотами, фітонцидами та ще безліччю корисних компонентів. Тому мило  з дьогтьом має виключно лікувальну дію . 

      Застосовується як допоміжний засіб при таких ураженнях шкіри як грибок,фурункульоз, псоріаз, екзема, акне,дерматози, та інші захворювання шкіри. Для  людей з чутливою алергічною  та дуже сухою шкірою, такий засіб не підходить... 

      А колись жодне господарство не обходилося без дьогтю: ним мастили шкіряне взуття, гужову збрую, аби була довговічною та м'якою, використовували в народній медицині. Заліковували різні шкірні хвороби у тварин і людей, управителі  міст навіть надавали привілеї тим, хто займався дігтярством. 

     Сьогодні це зовсім не популярний  та забутий засіб. На зміну природньому лікувальному   засобу прийшло безліч продуктів нафтопереробної та хімічної промисловості... Тож любителі дігтярного мила налітайте ... кількість обмежена..!

100г-40 грн


        

Коментарі

Популярні публікації