Кулінаримо з донькою...


       В своєму блозі хочу поділитись з     Вами не тільки натуральним засобами  власного виробництва , а  своїми маленькими кулінарними радостями...

       Перша  радість -  житні хлібці з зернятками  коноплі та кунжуту...

       В житньому  зерні особливо багато мінеральних речовин, але перш за все, воно виділяється вмістом заліза. У великій кількості вітаміни групи В (В1 і В6), харчові волокна, амінокислоти, що роблять хлібці надзвичайно корисним продуктом...

     Рецепт підгледіла  у   Юліі Висоцької -  дуже  простий, як раз для новачків, вимагає мінімум знань, мінімум     зусиль та максимум задоволення від процесу

приготування ...https://www.edimdoma.ru/retsepty/92523-zernovye-hlebtsy

    

      Інгридієнтів взяла на половину ,  змінила пшеничну муку на житню обдирану, інше все без змін..

      У нас вийшло вісім ароматних житніх хлібців з хрусткою скоринкою!

 


      

Коментарі

Популярні публікації