Новинка -Твердий шампунь

 

    В першу чергу для себе та для своїх рідних...і  для тих, хто хоче відмовитися  від шампунів, що містять лаурили і лаурети.

    Мої довгі пошуки натурального засобу для волосся привели мене до створення  шампуню типу  органічного шампуню від   англійської компаніі LASH,  відомої етичною продукцією, яка виготовляється вручну, з натуральних компонентів, які не тестується на тваринах.

    В основі  - аніонні поверхнево-активні речовини , що отримуються з кокосової оліі, гидролат розмарину, ефірна олія розмарину та лимону, зволожуючий компонент гель алое .

    Використовувати органічний твердий шампунь рекомендую не частіше 2-3-х разів на тиждень. Взагалі, щоденне використання будь-яких шампунів призводить до того, що волосся швидше жирніє, тоншає  та випадає.

   Я, після застосування,  обполоскую волосся водою з додаванням яблучного оцту, це робить волосся більш легким і слухняним після миття та додає блиску.   Також можна скористуватись улюбленими кондиціонерами та бальзамами, якщо ваше волосся потребує цього.

   Виготовляю цей засіб тільки під замовлення - висока ціна компонентів не дозволяє розігнатись на велику партію... тому роблю по декілька кусочків.

   В кадр попав  подарунковий набір: твердий шампунь"Розмарин та лимон" та скраб для тіла "Лісові трави"

 

Твердий шампунь "Розмарин та лимон"-  120 грн

 

Скраб "Лісові трави" 100г - 40 грн 

Коментарі

Популярні публікації