Гель-крем для обличчя.

 
   Основою для  крему став мій улюблений гель Алое Вера ... це просто панацея у  моїй сімї особливо у весняно-літній період. Гель з цієї рослинки має безліч мікроелементів, чудово зволожує шкіру, має протизапальну та бактерицидну дію. Гель швидко загоює рани, подряпини,  допомагає при  сонячних опіках та знімає зуд від укусів комах...

    В моєму засобі для жирної та підліткової шкіри більшість складників мають зволожуючу та протизапальну  і бактерицидну дії. Гель містить Масло жожоба ,  яке корисне як для сухої, так і для жирної шкіри, воно містить амінокислоти, колаген, вітамін Е.

Крім своїх відмінних поживних, зволожуючих і омолоджуючих властивостей масло жожоба володіє  протизапальною дією , і його можна застосовувати при наявності акне на шкірі, дерматитів, псоріазів та  інших шкірних захворювань.
де пантенол  зволожує, заспокоює, знімає подразнення і свербіж, омолоджує і відновлює і захищає шкіру, знімає запалення. 

При нанесенні гель-крему на шкіру обличчя є маленька особливість...наносити тільки невелику кількість гелю  на вологу шкіру. В такому випадку гель тонким шаром рівномірно наноситься на шкіру обличчя і не стягує шкіру, адже  в ньому міститься незначна  кількість жирних речовин. Гель помістила   у флакон  з дозатором для зручності  використання
Склад :  гель Алое Вера(АЗ), масло жожоба(АЗ), де пантенол, витаміни А та Е

25мл -40 грн





Коментарі

Популярні публікації